Gombapaprikás - Hétköznapi fogás

Aki szereti tejfölösen készíteni az ételeket, annak érdemes kipróbálnia a gombapörköltet ebben a formában, sokkal finomabb!

Hozzávalók

  • fél kg gomba
  • 2 evőkanál olaj vagy 3 dkg zsír
  • 1 dl tejföl
  • 1 fej hagyma
  • paprika, só

Elkészítés
A hagymát apróra vágjuk és olajban enyhén megpirítjuk, megsózzuk, megszórjuk pirospaprikával. Egy kevés vízzel kb. fél órát pároljuk, majd zsírjára sütjük. Ekkor hozzáadjuk a felszeletelt gombát és addig pároljuk, amíg a gomba egészen puha nem lesz. Végül elkeverjük a tejföllel.

Szarvacska tésztával, vagy nokedlivel tálaljuk.

Kóstold meg ezt is: gombás-tejfölös csirkecomb!

Oldalak

Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.