Csirkesaláta grillezett barackkal és fetasajttal - Recept

Saláta egy kis csavarral? A grillezett barack biztosan feldobja az egyszerű ízeket, hiszen ez az édes gyümölcs kellemesen egyensúlyozza majd a feta sós ízét. Megosztjuk veled a tökéletes nyári vacsora receptjét!
Szeleteljük fel a barackokat, locsoljuk meg őket mézzel, szórjuk meg borssal, majd néhány percig süssük őket egy serpenyőben. Mikor már kicsit megpirultak,vegyük le a tűzről és hagyjuk őket egy kicsit kihűlni. Addig készítsük el a salátát és az öntetet. A hozzávalókat alaposan forgassuk össze egy nagy keverőtál
Hozzávalók
A salátához
- bébi spenót
- fetasajt
- csirkemell
- nektarin
- földimogyoró
- méz
- feketebors
Az öntethez
- 1 teáskanál vörösborecet
- 3 teáskanál olívaolaj
- 1 evőkanál mustár
- 1 evőkanál méz
- só
- bors
Elkészítés
Szeleteljük fel a barackokat, locsoljuk meg őket mézzel, szórjuk meg borssal, majd néhány percig süssük őket egy serpenyőben. Mikor már kicsit megpirultak,vegyük le a tűzről és hagyjuk őket egy kicsit kihűlni. Addig készítsük el a salátát és az öntetet. A hozzávalókat alaposan forgassuk össze egy nagy keverőtálban. A csirkemell főzésénél használhatunk különböző fűszereket. Addig süssük a húst, amíg finom omlós nem lesz. Az öntettel meglocsolva, pirított mogyoróval megszórva, frissen tálaljuk!
Ezt is ajánljuk: Fűszeres csirkemell mozzarellás paradicsomsalátával




























