Duplacsokis brownie - Eufórikus élmény az utolsó morzsáig!

Ezúttal egy klasszikus amerikai süteményt, a brownie receptjét hoztam Neked, ennek is egy duplacsokis változatát, hiszen minél gazdagabb, annál finomabb. Mutatom is, hogyan készítheted el ezt az egyszerű, de nagyszerű desszertet.

Hozzávalók

  • 90 g étcsokoládé
  • 90 g olvasztott étcsokoládé
  • 170 g vaj
  • 1 ek instant kávépor
  • 1 csésze cukor
  • 3 tojás
  • 1 ek vanília kivonat
  • csipet só
  • 1 ek cukrozatlan kakaópor
  • 1 csésze liszt

Elkészítés

1. Az étcsokit apróra vágjuk, és félretesszük.

2. A tepsit kivajazzuk és sütőpapírral béleljük.

3. Elkészítjük az alapot. Veszünk egy tálat, és a vajjal, cukorral olvasztott csokoládéhoz hozzáadjuk a tojásokat, a sót, a kávé- és kakaóport, a lisztet és a vanília kivonatot, majd a végén az apróra vágott csokit. Ezután mehet a tepsibe és a sütőbe, 180 fokra, kb. 35 percre.

Még több édes receptért kattints a következő oldalra!

Fotók: Youtube.com/HomeCookingAdventures

Oldalak

Szólj hozzá Te is!