3 sonkás fogás húsvétra - Recept

Húsvétkor szinte kötelező sonkát enni, azonban sokaknak fejtörést okoz, hogy milyen fogást készítsünk belőle. Cikkünkben mutatunk remek 3 ötletet!

Almás tormával töltött sonkatekercs

Hozzávalók

  • 20-25 szelet füstölt sonkaszelet
  • 3 alma
  • 1 dl tejföl
  • 1 dl majonéz
  • 3 ek ecetes torma
  • 1 csokor petrezselyem
  • só, bors

Elkészítés

Tisztítsuk meg az almákat, és reszeljük le, majd tegyük egy nagyobb tálba az aprított petrezselyemmel, a majonézzel, a tejföllel és a tormával. Sózzuk, borsozzuk és keverjük össze őket. Nagyjából 30 percre tegyük hűtőbe. Ha ez megvan, a sonkaszeleteket terítsük ki, töltsük meg az almás-tormás masszával és tekerjük fel őket. Pirítós kenyérrel vagy magában kínáljuk.

Fotó: cookingforbusymums.com

Oldalak

Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.