3 hozzávalós ananász sorbet - A legjobb hűsítő a nyári melegben
Csak 3 hozzávaló: ennyi szükséges ahhoz, hogy egy isteni, hűsítő sorbet-t varázsoljunk az asztalunkra. Ha Te is épp erre vágysz a nagy melegben, ne habozz, készítsd el a következő receptet!
Hozzávalók
- 1 ananász
- ⅓ csésze víz
- 2 tk friss citromlé
- méz (opcionális)
Elkészítés
Az ananászt tisztítsuk meg, szeleteljük fel, majd a vízzel és a citromlével együtt tegyük bele egy turmixgépbe. (Ha nagyon édeset szeretnénk, egy kis mézet is adhatunk hozzá.) Addig turmixoljuk, míg folyadék állagot nem kapunk. Ezután öntsük bele egy műanyag edénybe és tegyük bele a mélyhűtőbe. 2-3 óráig fagyasszuk, majd adagoljuk ki kelyhekbe.