Heti horoszkóp 2012.01.30-2012.02.05

A Vízöntők életében jelentkező stressz fizikai tünetek formájában is testet ölthet, míg a Halak jegy szülöttei a monotónia ellen küzdenek. A Bikák életét megnehezíti a fáradtság, az Ikrek pedig szűkös anyagi helyzetével szembesül.

Bak:
XII. 22 – I. 19

A héten a családod és a karriered között ingázol. Nehéz döntések sorozatát kell meghoznod, melyben érdemes lenne kikérned hozzátartozóid és barátaid véleményét. Azonban a végső döntést egyedül kell meghoznod, így alaposan gondold át, hogy mi a fontosabb.
Híres Bak: Diane Keaton
 

Vízöntő:
I. 20 – II. 18

Magas elvárásaid és irreális követelményeid megkeseríthetik az életedet. Keserűséged akár testi tünetekhez is vezethet, így epeproblémákkal is szembesülhetsz a héten. Érdemes tehát lejjebb adnod elvárásaidból, és környezetteddel is elnézőbben viselkedned.
Híres Vízöntő: Natalie Jane Imbruglia


Halak:
II. 19 – III. 20

Ezt a hetet a kényszer és a monotónia jellemzi. Munkahelyedet a változatosság szele messziről elkerüli, így felfogásodon kell változtatnod, hogy ne érezd a terheket egyre elviselhetetlenebbnek. Kitartás, hisz nemsokára pozitív változások következnek.
Híres Halak: Harlean Harlow Carpenter


Kos:
III. 21 – IV. 19

Aktív és békés időszak következik a héten, hisz precizitásodnak köszönhetően a munkahelyi terhek csak úgy hullnak le a válladról. Párkapcsolatodban is remekül alakul minden, s a legjobb, hogy előző heti szerencseszériád most sem hagy alább. Igazi mázlista vagy!
Híres Kos: Alec Baldwin
 

Bika:
IV. 20 – V. 20

Alvászavarokra számíthatsz a héten, s a kialvatlanságnak köszönhetően egyre figyelmetlenebb leszel. Munkahelyeden kisebb zűröket okozhat lecsökkent szellemi és fizikai teljesítőképességed. Ügyelj rá nehogy közlekedési balesetet szenvedj!
Híres Bika: David Beckham

Ikrek:
V. 21 – VI. 21

A hónap vége erőteljesen ki lesz centizve anyagilag. Érdemes lenne átgondolnod, hogy mely területeken adtál ki felesleges összegeket, hogy irreális kiadásaidat csökkenteni tud. Ha átgondolod és megtervezed pénzügyeidet a következő hónap sokkal kényelmesebb lesz.
Híres Ikrek: Nicole Kidman
 

Oldalak

Lifestyle
Idén nyáron felejtsd el a hagyományos fröccsöket és próbáld ki helyette ezt az egyszerű és frissítő, pezsgőkoktélt.
Fashion&Beauty
Sokan hajlamosak vagyunk elképesztő összegeket kifizetni egy-egy szépségápolási termékért, miközben a valódi csodaszerek gyakran bizony a konyhapolcunkon lapulnak.
Lifestyle
Te is arra vágysz, hogy a rózsabokrok tele legyenek színes virágokkal, és mesés illatot árasszanak az egész kertben? Akkor semmiféleképpen se dobd ki ezt a konyhai hulladékot, ugyanis csodákat művel...