Lifestyle

Mi már tudjuk, mit csinálsz hétvégén: íme 3 streaminges premier, ami téged is a képernyő elé fog szegezni

A legizgalmasabb és legszórakoztatóbb streaming-premierek közül szemezgettünk.

A honi streamingkínálat krémjéből válogattunk

Lebilincselően izgalmas mozikkal bővül a héten a hazai streamingszolgáltatók kínálata: most következő cikkünkben 3 olyan alkotást emelünk ki, melyről te sem maradhatsz le. Gondolj csak bele: nagy valószínűséggel az egész hetünket elmossa az eső, ilyenkor pedig nincs is jobb, mint megrohamozni a nappalit, és kellő mennyiségű üdítővel, na meg popcornnal felszerelkezve, a távirányítót megkaparintva maratoni mozizásba kezdeni! Ehhez nyújtunk most némi útmutatót. Nyisd meg galériánkat, azonnal megismertetünk 3 nagyszerű filmmel, mely sokkal szebbé varázsolja majd a hétvégédet!

Dűne: Második rész (premier: Max, május 21.) Denis Villeneuve (Fogságban, Ellenség, Sicario - A bérgyilkos) grandiózus sci-fijének második felvonása február végén került a mozikba, most pedig - a Max jóvoltából - már a nappalidban is újraélheted az egyszerre kalandos, látványos és elgondolkodtató blockbuster legemlékezetesebb pillanatait. A Dűne második része olyan sztárszínészeket vonultat fel, mint Zendaya, Timothée Chalamet, Austin Butler, Anya Taylor-Joy, Florence Pugh, Javier Bardem, Josh Brolin vagy Christopher Walken.
Kattints a további képekért!

Tévedés, hogy a nagyívű romantikus filmeken, a szívbemarkoló melodrámákon csupán a női nézők képesek elérzékenyülni. Most következő összeállításunkban olyan kultklasszikusokat veszünk górcső alá, melyek nemtől, kortól függetlenül mindenkit elvarázsolnak - és megríkatnak.

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle