Januári szerelmi horoszkóp: Most párra találhatsz!

A január igazi pikáns szerelmi kalandokat és megújulást hoz! Érdemes azonban odafigyelni, főleg a Rákoknak, mert lehet, hogy a szőke herceg a fehér lovon valójában inkább egy sárkány!

Bak:
XII.23.- I.20.

Őszinte vagy, sosem hallgatod el a véleményed. Arra viszont figyelj, hogyan fogalmazol, különben egy csúnya beszólással megbánthatod a párodat. Utána nem lesz könnyű kiengesztelni! Ha még szingli vagy, minden spontán programra mondj igent! Most ráakadhatsz egy érdekes fiúra.

Kíváncsi vagy, mit tartogat a Bakoknak a 2016-os év szívügyek terén? Olvasd el az éves szerelmi horoszkópot - kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

Bár imádsz szervezkedni, a pasid dolgai felett ne vedd át az irányítást! Nagyfiú már, mindent el tud intézni. Egy klassz srácot teljesen megbabonázol a szexuális kisugárzásoddal, az első összebújásotok remekül sikerül, és nem ez lesz az utolsó.

Kíváncsi vagy, mit tartogat a Vízöntőknek a 2016-os év szívügyek terén? Olvasd el az éves szerelmi horoszkópot - kattints ide!

Nincs még párod? A Femrandin megtalálhatod a nagy őt!

Halak:
II.21. - III.20.

Ne foglalkozz a negatív gondolatokkal, ha bulizni mész. A fiúk hamar kiszimatolják, ha frusztrált vagy, és inkább elkerülnek. Viszont a vidámságot nagyon is díjazzák! A barátod mindenben támogat, teljes biztonságban érezheted magad mellette.

Kíváncsi vagy, mit tartogat a Halaknak a 2016-os év szívügyek terén? Olvasd el az éves szerelmi horoszkópot - kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Kos:
III.21. - IV.20.

Bizonytalan vagy a sráccal kapcsolatban, akivel nemrég találkoztál? Adj még neki pár hetet, megmutatja majd azt az oldalát is, ami neked nagyon bejön. Ha meg kell beszélned egy kellemetlen témát a pasiddal, egy romantikus vacsi közben tedd, ő is nyugodtabb lesz közben.

Kíváncsi vagy, mit tartogat a Kosoknak a 2016-os év szívügyek terén? Olvasd el az éves szerelmi horoszkópot - kattints ide!

Nincs még párod? A Femrandin megtalálhatod a nagy őt!

Bika:
IV.21. - V.20.

Legyél picit lazább, nyitottabb a fiúkkal, így könnyebben kiszúrhatod azt a srácot, akit keresel. Engedd el a múltat, és a volt barátodat is. Lehet, hogy kötődtök még egymáshoz, de már semmi sem lenne olyan, mint régen. Ne a tegnapnak élj, hanem a mának!

Kíváncsi vagy, mit tartogat a Bikáknak a 2016-os év szívügyek terén? Olvasd el az éves szerelmi horoszkópot - kattints ide!

Te még keresed a párod? Próbáld ki, hátha bejön: Femrandi.hu

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Sokat gondolsz mostanában egy régi osztálytársadra vagy egy volt kollégádra. Nem véletlenül! Hívd fel, hogy mi van most vele! Komolyabbra is fordulhat a kapcsolatotok, mint egy egyszerű barátság. A pasidnak és neked is jót tenne egy kis pihenés. Béreljetek ki pár napra egy apartmant egy eldugott helyen, és csak egymásra figyeljetek!

Kíváncsi vagy, mit tartogat az Ikreknek a 2016-os év szívügyek terén? Olvasd el az éves szerelmi horoszkópot - kattints ide!

Magányos vagy? Próbáld ki a  Femrandi.hu-t!

Fotó: jaspital.com

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...