Megtalálod az igazit 2015-ben? Nagy éves szerelmi horoszkóp

Vajon 2015-ben szenvedélyes kalandok várnak rád, vagy végre sikerül megtalálnod azt az illetőt, akivel szívesen leélnéd az egész életed? Nézzük, mit tartogat az új esztendő a csillagjegyek számára szerelmi téren!

Bak:
XII.22. - I.20.

Általában nehezen teremtesz új kapcsolatokat, de 2015-ben még ez is könnyedén megy majd neked. Aki egyedül él, nyár közepén arra számítson, hogy sorra kopogtatnak majd az ajtaján a jobbnál jobb jelentkezők, hogy randira hívják és elcsábítsák. Élvezd ki minden egyes percét, a nyár végére úgyis sikerül majd eldöntened, kit válassz! A párkapcsolatban élőknek nem lesz teljesen felhőtlen az évük, tavasszal féltékenykedés miatt sokat veszekedhetnek. Ha fontos számunkra a másik, üljünk le vele és beszéljük meg a dolgokat.

Hihetetlen kalandokban lehet részed a Kosokkal, ezzel szemben a Bikákkal és az Ikrekkel nem igazán juttok közös nevezőre. A Rákkal könnyen egymásra hangolódtok és rengeteg romantikus pillanatban lehet részetek. Az Oroszlánokkal túl sokat veszekedtek, a Szűz pedig túl komolynak tűnik neked. A Mérleggel nem jössz ki túl jól, a Nyilas viszont egyből levesz a lábadról szórakoztató dumájával. A Bakokkal túl szenvedélyes a viszonyod, a Vízöntőkkel és a Halakkal pedig túl sokat vitázol.

Nincs még párod? A Femrandin megtalálhatod a nagy őt!

Kíváncsi vagy, mi vár Rád 2015-ben a munkában? Olvasd el a karrierhoroszkópot is!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

2015-ben nem lehet okod a panaszra, rengeteg fantasztikus pillanatban lehet részed. Ha az igazit keresed, itt az ideje kicsit lejjebb adnod az igényeidet és megragadni minden kínálkozó alkalmat, hogy közelebbről megismerj valakit – különösen igaz lesz ez tavasszal, amikor igen nagy eséllyel kopogtathat az ajtódon a nagy betűs szerelem, csak adj neki esélyt! Nem lehet oka panaszra annak sem, aki már megtalálta a párját: kisebb összetűzéseket leszámítva harmonikus és kiegyensúlyozott év vár rátok.

A Kostól rengeteg törődést és szeretet kapsz, a Bikával viszont olyan szenvedélyes éjszakákat élhetsz át, amit korábban még sosem. Az Ikrekkel is csak a testiség kerül előtérbe, a Rákkokkal pedig nem találjátok meg a közös hangot. Az Oroszlán felidegesít, a Szüzek idén csak kihasználnak, a Mérleg pedig túl hamar kihoz a sodrodból. Komoly kapcsolatot építhetsz ki a Skorpiókkal és a Nyilassal, a Bakkal viszont nem tudsz mit kezdeni. A Vizöntőkkel könnyen egymásra hangolódtok, a Halakkal pedig harmonikus kapcsolatot építhetsz ki.

A párodat keresed? Próbáld ki a Femrandit!

Kíváncsi vagy, mi vár Rád 2015-ben a munkában? Olvasd el a karrierhoroszkópot is!

Halak:
II.21. - III.20.

Végre eljött a Halak ideje a szerelem terén is. Ha szingli vagy, igazság szerint nincs más dolgod, mint kimozdulni a négy fal közül és nyitott szemmel járni – szinte bárhol belefuthatsz az igaziba. Vedd észre a jeleket és legyél bátor, ha a másik kicsit tétovázik, tedd meg te az első lépést. Ha párkapcsolatban élsz, idén akadhatnak olyan problémák, amiken nehezen lendültök túl.

A Kosokkal nem lesz nehéz közös nevezőre jutni, de a Bikákkal is remekül összeilletek. Az Ikrekkel boldog és harmonikus párkapcsolatot alakíthasz ki, a Rákok viszon túl energikusnak a számodra. Az Oroszlánokkal és Szűzekkel nem érdemes kezdened, a Mérleg jegy születteivel viszont könnyen egymásra hangolódhattok. A Skorpiókkal harmonikus a kapcsolatod, a Nyilassal nem igazán keresitek egymás társaságát, a Bak viszont teljesen odáig van érted, ezért lesi minden kívánságodat. Vízöntőkkel kezdetben jól alakulhatnak a dolgok, de a túl sok marakodás könnyen megmérgezheti a kapcsolatotokat, ezzel szemben a Halakkal mindig könnyedén kezeled a feszült helyzeteket is.

Még keresed a párod? Próbáld ki, hátha bejön:Femrandi.hu

Kíváncsi vagy, mi vár Rád 2015-ben a munkában? Olvasd el a karrierhoroszkópot is!

Fotó: pinterest.com

Oldalak

Lifestyle
A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk...
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...