Nagy karrierhoroszkóp a 2015-ös évre

Mi vár ránk a munka, a pénzügyek és a karrier területén 2015-ben? Munkára, nehézségekre, vagy pozitívumokra számíthatunk? Nézzük meg, mit súgnak a csillagok!

Bak:
XII.22. - I.20.

A Bakok számára az év első fele pénzügyi gondokkal lehet tele, amik még az év végéhez közeledve sem csendesülnek. Ennek hatására újabb anyagi források után kell nézniük, akár kisebb hitel felvételére is sor kerülhet. A nyár elején egy nagyobb, nem várt kiadásra számíthatnak, de ebben a közeli ismerősök és a család nagy segítséget jelent majd.

A 2015-ös év eleje a karrierben sem ígér sok jót, ám nyáron ismét beindulhat a szekér munkafronton is. Az év legfényesebb időszaka a nyár vége-ősz eleje lesz, érdemes ekkor továbbképzésben, vagy akár befektetésekben is gondolkodni.

Még keresed a párod? Próbáld ki, hátha szerencséd lesz: Femrandi.hu

Kíváncsi vagy, javul-e az anyagi helyzeted 2015-ben? Az éves pénzhoroszkópból kiderül!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

A következő a siker éve lehet a Vízöntő számára. Ez persze rajta is múlik, hiszen ha sikerül okosan kamatoztatni az elmúlt évek tapasztalatát, akkor nem lesz probléma. A hosszútávú célok veszélytelenül haladnak a megvalósítás felé, ám a hétköznapok stresszesnek ígérkeznek. Ez kimerültséghez, túlterheltséghez is vezethet.

Az anyagiak terén lassú, de biztos fejlődés indul majd, néhány nehezebb időszakkal egybekötve, de ezek hamar áthidalhatóak lesznek. Az év eleje kihívásokat tartogat, de a nyár közepétől békésebb időszak következik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandit!

Kíváncsi vagy, javul-e az anyagi helyzeted 2015-ben? Az éves pénzhoroszkópból kiderül!

Halak:
II.21. - III.20.

Az új esztendő rengeteg újdonságot, utazást és szakmai fejlődést ígér a Halak csillagjegy szülötteinek. Érdemes lesz élni a lehetőségekkel, ám ehhez rengeteg türelemre és toleranciára lesz szükség. Meggyűlhet a baja munkatársaival, főként nyáron számíthat nehéz hónapokra. Nem jelent majd gondot a helyzet, ha kellő tapasztalattal kezeli.

Kihívást jelent majd a pénzzel való gazdálkodás, csak a stabilizálódó munkahely jelenthet ebből kilábalást. Ínségesnek ígérkeznek az őszi-téli hónapok, erre az időszakra jobb, ha időben felkészül és új anyagi források után kutat.

Nincs még párod? A Femrandin megtalálhatod a Nagy Őt!

Kíváncsi vagy, javul-e az anyagi helyzeted 2015-ben? Az éves pénzhoroszkópból kiderül!

Fotó: avservices.co.in

Oldalak

Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...