Javul az anyagi helyzeted 2015-ben? Az éves pénzhoroszkópból kiderül!

Az új évtől mindenki valami jobbat remél, legyen szó szerelemről vagy anyagi helyzetről. Sajnos nincs garancia rá, hogy a következő esztendőben minden a terveink szerint alakul, de ha bízunk benne, és odafigyelünk néhány apróságra, akkor valóra válthatjuk régóta dédelgetett álmainkat. Ebben lehet segítségünkre a horoszkóp, ami irányt mutathat és felkészíthet minket a nem várt fordulatokra. Lássuk, mire számíthatunk 2015-ben munka, illetve pénzügyi fronton!

Bak:
XII.22. - I.20.

Igazán szerencsés éved lesz pénzügyi szempontból, hiszen 2015-ben végre sikerül visszafizetned az adósságaidat, ráadásul ha jól taktikázol, szép kis összeget sikerül majd megspórolnod az év végére. Ennek ellenére nem szabad elbíznod magad, mindig figyelj oda mibe fektetsz bele, és milyen üzleti lehetőségekre mondasz igent. A munkahelyeden a korábbiakhoz képest keményebben kell dolgoznod, hogy eredményeket érj el, de ez legalább jó alkalmat ad arra, hogy megtudd, kik az igazi munkahelyi barátaid.

Szerencseszámaid: 9, 26, 39

Nincs még párod? A Femrandin megtalálhatod a nagy őt!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

Végre szerencsés év elé nézel! 2015-ben nagyobb összeghez juthatsz, amit ha jól fektetsz be, akár a duplájával vagy háromszorosával is megtérülhet. Ezzel sikerül majd megszilárdítanod a pénzügyi helyzetedet, sőt arra is rászánod magad, hogy másokon segíts. Előtte mindig mérlegelj, egy rossz döntés könnyen veszélybe sodorhatja a biztos anyagi helyzetedet. Ha muszáj volt kölcsönkérned, igyekezz minél hamarabb visszafizetni az összeget, különben a sok tartozás miatt könnyen bajba kerülhetsz!

Szerencseszámaid: 19, 24, 36,

Az igazit keresed? Próbáld ki a Femrandit!

Halak:
II.21. - III.20.

A Halak számára 2015 az ösztönzés éve lesz! Ha épp munkát keresel, nagy energiákkal veted bele magad a keresésbe, az év első felében könnyen horogra is akadhat egy jó állás – ha pedig munkahelyváltáson gondolkozol, érdemes körbenézned, a végén rábukkanhatsz álmaid munkájára is. Pénzügyi téren sem lesz okod a panaszra! Készíts tervet arra vonatkozóan, hogy mire mennyi pénzt szánsz, de ne feledkezz meg az utazásokról, kiruccanásokról sem. Ha sikerül ehhez tartanod magad, akkor nem ér váratlan meglepetés sem!

Szerencseszámaid: 8, 15, 46

Még keresed a párod? Próbáld ki, hátha bejön: Femrandi.hu

Fotó: ladiesown.com

Oldalak

Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.