2015-ös családi horoszkóp

Mire számíthatunk az új esztendőben a családi helyzetünket illetően? Konfliktusok várhatóak, vagy békés lesz 2015? Hogyan alakulnak a családalapítással kapcsolatos terveink? Tudd meg a jövődet családi horoszkópod segítségével!

Bak:
XII.22. - I.20.

Az év első fele családi konfliktusok kirobbanásától lehet hangos a Bak jegy szülötte esetében. Ha családalapításra törekszik, nehéz dolga lesz, rengeteg felelősséggel és megpróbáltatással kell szembenéznie, ám az ősz végére pozitív fordulatokra számíthat. A kiegyensúlyozott családi kötelékek egész évben veszélyben vannak, figyeljen oda szeretteire! A rokoni szálakon pénzügyi témájú nézeteltérés ejthet foltot.

Még keresed a párod? Próbáld ki, hátha szerencséd lesz: Femrandi.hu

Kíváncsi vagy, javul-e az anyagi helyzeted 2015-ben? Az éves pénzhoroszkópból kiderül!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

Remek lehetőség adódik az év első időszaka, ha családalapítást tervez a Vízöntő. Az esetleges új családtag miatt nagyobb lakásra lesz szüksége, ezért átépítés, költözés várható. Az ősz végére azonban minden a helyére kerül és megnyugodhat. Ebben az időszakban nagyobb családi eseményekre számíthat, amelyek még összetartóbb köteléket kovácsolnak a családtagok körében.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandit!

Kíváncsi vagy, javul-e az anyagi helyzeted 2015-ben? Az éves pénzhoroszkópból kiderül!

Halak:
II.21. - III.20.

Ha régóta gyermekáldásra vágyik a Halak jegy szülötte, ez az év sikereket hozhat ebben a témában, hamarosan újdonsült családtag érkezhet. Költözésre, vagy lakásfelújításra lehet számítani a nyár folyamán, amelynek akár munkahelyváltás is lehet a következménye. Ez a procedúra szorosabbra fűzi a kapcsolatot párjával. A rokoni kapcsolatokban óriási változás lehetséges, érdemes toleranciát gyakorolni, hogy ne sérüljön a jó viszony.

Nincs még párod? A Femrandin megtalálhatod a Nagy Őt!

Kíváncsi vagy, javul-e az anyagi helyzeted 2015-ben? Az éves pénzhoroszkópból kiderül!

Fotó: sheknows.com

Oldalak

Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.