Fashion&Beauty

Öltözz úgy, mint egy sztár! Észrevétlenül köszöntött be az új szezon

Fel sem ocsúdtunk a nyári szabadságból, észrevétlenül lopódzik be az ősz a napjainkba, és veszi át az irányítást a ruhatárunk felett (is). Amíg mi a fürdőruhánk kiválasztásával bíbelődtünk, ha a pántokra és bugyifazonokra szakosodó tekintetünket a tengerentúlra vetjük, azt láthatjuk, hogy a sztárok megelőlegezve a következő hónapok hazai látványát, már az ősz trendjeiben róják az utcákat. Aki lemarad, az kimarad? Nézzük, hogyan tudunk gyorsan átnyergelni az új szezon fazonjaira a sztárok gardróbjából ellesett összeállításokkal!

Vissza az iskolapadba!

Már tavasszal is láthattuk, de őszre csúcsosodik ki igazán a mellények reneszánsza. Nők és férfiak egyaránt bátran öltözhetnek elit egyetemek diákjainak, teniszklubok tagjainak, ez most a geometrikus, mintás újragondolásban lesz igazán aktuális. A ’90-es évek retrója más téren is jelen van, ahogy nyáron a – nemes egyszerűséggel haspólónak nevezett – crop topok uralták a trendeket, úgy a hidegebb hónapokban ezek hosszított változatai, a kettészelt midi ruhák. Ezeket akár oldalzsebes nadrággal is viselhetjük őket, hűvösebb napokon szűk pólóra cserélve, inspirálódhatunk Gwen Stefani korai megjelenéséből, de a TLC tagságának ruhatára is újra naprakész, elég egy pillantást vetnünk Hailey Bieberre.

Ha már a retrónál tartunk, a ’70-es évek darabjai évek óta velünk vannak újragondolt változataikban, így idén is. A bővülő szárú nadrágok, bő fazonok, egyenes szárú farmerek uralják a szezont, utóbbi akár makulátlan, akár szaggatott verzióban is nagyon divatos. Nézzünk szét itt, hogy megtaláljuk a sajátunkat: https://answear.hu/m/levis, és Emily Ratajkowski stílusa máris a miénk.

Tökéletes női farmernadrág

Színek mindenek felett

A hűvösebb hónapok beköszöntével megszokhattuk, hogy az utcai színvilág mintha fekete-fehér filtert kapna, hiszen télre gyakorlatilag eltűnik a tarka utcai forgatag, és fekete télikabátok serege vonul helyette. A fekete persze sosem megy ki a divatból, de idén maradnak velünk a nyár után is az élénkebb színek, ezúttal a túlméretezett, illetve a kötött ruhák, pulóverek formájában. Narancs, kék, zöld és legfőképpen a rózsaszín lesz a divatos opció, viszont a levendula sem köszön el még a tavaszi bemutatkozása után, ahogy ezt a női ruházat az Answear.hu-n is példázza.

Rózsaszín női pulóver

Fotók: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...