Fashion&Beauty

Mindenki ezeket a frizurákat kéri a fodrásztól - ezek az ősz legnagyobb hajtrendjei

Még soha nem voltak ilyen izgalmasak és látványosak a hajtrendek, mint 2021 őszén - nem is csoda, hogy a fodrászok szerint mindenki ezekben a stílusokban fogja hordani a haját. Te se maradj ki az őrületből, próbáld ki a legújabb őszi hajtrendeket még ma!

Izgalmasak, látványosak és nagyon szexisek az idei ősz hajtrendjei

Az elmúlt egy évben alaposan átalakultak a hajviselési szokásaink: profi hajfestés helyett a legtöbben csak simán lógva hagytuk a frizuránkat (vagy maximum felkötöttük azt lófarokba), de ennyivel ki is merült a hajtudományunk. Nos, nem 2021 őszén!

A hajtrendek még soha nem voltak ilyen izgalmasak, látványosak és szexisek, mint most - ezt pedig annak is köszönhetjük, hogy szó szerint "kiéheztünk" a menő frizurákra, melyek viselésével hihetetlen bevállalalósak és dögösek lehetünk. A legjobb bennük pedig az, elkészítésükhöz különösebben nagy hajtudományra, menő hajkefére vagy professzionális eszközökre sincsen szükség: jóformán egy átlagos fésű, egy kis fixáló spray és egy kis kézügyesség elég is mindegyik hajtrend kivitelezéséhez, melyeket egyszerűen imádni fogsz!

A lenti képgalériánkban összegyűjtöttük nektek az idei ősz legmenőbb és legtrendibb frizuráit, melyeket szinte kivétel nélkül mindenkinek jól állnak - teljesen mindegy, hogy hosszú vagy rövid, esetleg fekete vagy ősz színű hajad van. Persze csak akkor, ha rendszeresen ápolod és véded a hajadat különböző professzionális és házi praktikák alkalmazásával, mert nélkülük még a legnagyobb potenciállal rendelkező hajkorona is csak egy fakó szőrhalom lesz. Nézzük is emg 2021 legjobb hajtrendjeit!

A szezon egyik legnépszerűbb frizurája kétségtelenül ez az oldalt két tincsre választott stílus, melyet sokan befonnak, mások pedig apró kis hajgumikkal ékestenek. Rendkívül könnyű elkészteni és napokon át a hűséges társad maradhat ha éjjel, még alvásod előtt párszor átfújsz rajta egy fixáló hajsprayvel. Meguntad így hordani a hajadat? Csak bontsd ki: az arcodat apró kis hullámok fogják keretezni, mely már önmagában is egy új frizura lehet a megszokott felkontyolt, felkötött vagy lógatott hajstílusodtól.

Még több fantasztikus hajtrendre vagy kíváncsi? Kattints a képgalériára és megmutatjuk neked 2021 legdivatosabb hajtrendjeit!

Kattints a további képekért!

Nincs még egy olyan ruhadarab, ami ennyire egyszerű, szexis és nőies lenne ebben a szezonban – viseld te is a következő ruhafajtát, ha sikkes akarsz lenni idén ősszel!

Leadfotó: Kérastase Paris
Fotó: Instagram @gigihadid

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Tévedés, hogy a nagyívű romantikus filmeken, a szívbemarkoló melodrámákon csupán a női nézők képesek elérzékenyülni. Most következő összeállításunkban olyan kultklasszikusokat veszünk górcső alá,...
Home&Design
Felfrissítenéd az otthonodat, de nincs most kereted nagyobb beruházásra? Van egy jó tippünk, ami egy forintodba sem kerül.
Lifestyle
Ismerd fel az online üzletek pszichológiai trükkjeit, hogy legközelebb gond nélkül kivédhesd őket.