A magyarok sem finomkodtak - Fábián Juli és a Mary Popkids teljesen megőrjítette a közönséget

Nemcsak a külföldi sztárok csinálnak őrületesen jó bulikat a Fesztiválköztársaságban, hanem a legmenőbb magyar előadók is megcsillogtatják tudásukat. A Sziget 5. napján Fábián Juli és a Mary Popkids is bizonyították, hogy még a nagyszínpadon is megállnák a helyüket. Menj arrébb, Avicii!

A világsztár hang

Fábián Juliban akkora energiák gyűlnek, hogy egy egész atomreaktort simán működtetni tudna, és ezt bőven át is adja a közönségének. Idén nyáron csupán egy budapesti koncertje volt a tegnapin kívül, úgyhogy nem is csoda, hogy megőrült érte a Petőfi Rádió - Volt színpad közönsége.

A tikkasztó melegben üdítő slágerkoktélt kaptunk, melynek összetevői olyan slágerek voltak, mint a Sizzlin, a Girly vagy a Like a Child - csodálatos énekléssel rázták fel, és jó hangulattal díszítették őket. Fábián Juli hangát hallgatva úgy érezhettük magunkat, mintha a legnagyobb soul-legendák valamelyike lépett volna színpadra éppen, és kétség nem fér hozzá, hogy az énekesnő még a nagyszínpad jó pár fellépőjét is leénekelte volna. Úgyhogy egy jó tanács azoknak, akik még nem jártak Juliék koncertjén: a következő lehetőséget ne hagyjátok ki!

Fotó: Juli Fabian and Zoohacker Facebook/Szőke Richárd

Oldalak

Lifestyle
Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.