Bed&Love

Gajdos Tamás magánéletébe engedett betekintést - Videó

A híradós eddig nem ismert oldalát mutatta meg az interjúban.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Gajdos Tamással

Tóth Kornélia a Szerelmcsütörtök vlog legutóbbi részében nem mást kérdezett, mint az ATV közkedvelt műsorvezetőjét, Gajdos Tamást. Több mint képernyős: atléta, férfimodell, újságíró és tájfutó, az egészséges életmód egyik nagykövete. A tévés magánéletéről keveset tudni, de most kiderült, hogy 35 esztendős volt, amikor egy közönségtalálkozón megismerkedett a nála 17 évvel fiatalabb Krisztinával, akivel már 26 éve boldogok együtt. Hogy mi a titkuk és mit gondol a szerelemről, arról az ország RandiGurujának mesélt.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.
Lifestyle
Ha nem is mérgesedik el minden, egy hosszabb mosolyszünetre egészen biztosan számíthatsz. A veszekedés hevében inkább gondolj át mindent kétszer.