Forralt bor és karácsonyi vásár

A végén kiegyeztünk egy csicsergő névre hallgató kis madárhangú valamiben, amivel persze kicsinálnak hosszútávon, de ők legalább örülnek neki nagyon és hasznunk is volt belőle, hiszen a vásárban - ha nem is láttam volna őket - a hang alapján megtalálhatóak lettek volna.

Forralt bor, hurka, kolbász, tökipompos, kürtöskalács…Karácsonyi vásár időszak végre! A tömegtől eltekintve imádom a karácsonyi vásárokat. Minden évben legalább egyszer kimegyek bámészkodni és finomakat enni. Idén már kétszer voltam és annyira jó volt! Ilyenkor érzem igazán a karácsonyi hangulatot.

A fiúk most voltak először, eddig nem nagyon láttam értelmét kivinni őket a tömegbe, de most végre eljött az idő. Nagyon élvezték, bár mindenhol megvetettek volna valamit velem, amiből persze nézeteltérések alakultak ki. A végén kiegyeztünk egy csicsergő névre hallgató kis madárhangú valamiben, amivel persze kicsinálnak hosszútávon, de ők legalább örülnek neki nagyon és hasznunk is volt belőle, hiszen a vásárban - ha nem is láttam volna őket - a hang alapján megtalálhatóak lettek volna.

Imádom az ilyen klasszikus kajákat ott, bár sajnos nem olcsó, viszont cserébe annyira, de annyira finom, hogy gyorsan elfelejted, milyen mennyiségű menüt ehettél volna ugyanennyiért máshol.

Idén még nem próbálkoztam a forralt borral. Eddig sajnos nem jött be. Minden évben elhatározom, hogy na majd most már tuti ízleni fog, de eddig még nem igazán sikerült bebeszélnem magamnak. Alapvetően boros sem vagyok. Lehet még nem érettem meg rá vagy nem jókat kóstoltam.

Na jó, de, a jégbor az ízlik, mert finom édes. Igazából lehet az a probléma, hogy az édes italokat jobban szeretem és azért nem jöttek be az eddig kóstolt borok. Ami késik nem múlik… Majd talán egyszer felnövök ehhez is. Mindenesetre a kolbász, kenyérlángos, kürtöskalács, sztrapacska nagyon jó volt. A fiúk még óriás nyalókát is kaptak, amit szerintem jövő karácsonyig fognak enni olyan nagy.

Oldalak

Sztárok
Kamilla híresen rossz viszonyt ápol Harry-vel, és ez a nem elhanyagolható jelentőségű körülmény is szerepet játszott abban, hogy ismét meghiúsult Károly király és a sussexi herceg találkozója.
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje volt hivatalos Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek.
Lifestyle
Te is arra vágysz, hogy ne kelljen havonta új törölközőket vásárolnod, csak mert a "régiek" elvesztették puhaságukat? Cikkünkből most megtudhatod, hogyan kerülheted el ezt a problémát!