Ha kedd, akkor local market

Van egy megszokott vacsorázóhelyünk, egy-másfél kilométerre a szállástól, a thai ízek mellett olaszos tészták, pizza, hamburger, gyros is kapható itt. Bár nagyjából ötven-hatvan árus kínálatából válogathatunk, színesebbé teszi az étkezéseket, hogy keddenként egy igazi local marketre látogathatunk el.

A tésztáktól a bogarakig

Itt leülni nem lehet, ha egy adag tésztát kérek, zacskóból tudom megenni, vagy érdemes egy nyársat választani, miközben továbbsétálunk a piacon.

Múlt héten ettünk tücsköt, bogarat, s bár ez elsőre (és másodikra is) gyomorforgató gondolat, bátrak voltunk és vettünk egy 80 Ft-os adagot. Nos, ha képesek vagyunk elvonatkoztatni attól, hogy mi is ez, már nem olyan szörnyű (nekem mérsékelten sikerült), alapvetően a fűszerek, olajok érezhetőek rajta, állagra pedig ropogós, snack-jellegű nasi ez. A bogárevés kipipálva, és meg merem kockáztatni, hogy nem utoljára próbáltuk.

Oldalak

Lifestyle
Húsvétkor a magyarok egyszerűen bolondulnak a kalácsért. Viszont vannak olyanok, amik nem a legjobb minőségűek. Van, amibe mi is belefutottunk.
Lifestyle
Egyre több az internetes bűnöző, akik ugye nem csak az OTP Bank nevében telefonálgatnak. Most egy nyugdíjast túlságosan is könnyű volt behúzni a csőbe.
Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!