Chatchai - azaz a nappali piac Thaiföldön

Hua Hinben a legtöbb piac éjszaka nyit ki, ezeken főleg kész ételt, zöldségeket, gyümölcsöket, ruhákat lehet venni, de persze akad nagy szembogarat varázsoló színes kontaktlencse, szemfesték, hajbizgentyű, gyerekjáték is. A Chatchai azonban egy nappali piac, ahol beszerezhetjük a fűszereket, friss halat, husit is.

Zöld mandarin

A piac épülete 1926-ban épült VII. Rama király tiszteletére, délelőttönként alig lehet parkolóhelyet találni az utcában, persze szinte mindenki motorral érkezik.

Az épületbe belépve első a gyümölcsök-zöldségek sora. A helyi mandarin kívülről zöld, mint a lime, de a sok helyen kapható frissen facsart mandarinlé az egyik legfinomabb üdítő, amit itt kóstoltam.

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.