Lifestyle

Egy nő, aki kisfiával együtt fut a beteg gyermekekért - beszélgetés Rácz Dórával

Pauer Krisztina a Lélek Koffein podcast eheti adásában Rácz Dórával beszélgetett.

Lélek Koffein podcast

Egy lélekkel foglalkozó podcast Pauer Krisztina műsorvezetésével. A Lélek Koffein olvasó-közössége csodálatos, felemelő ereje elképesztő energiákat és felelősségtudatot mozgatott meg benne. Így született meg a Lélek Koffein podcast ötlete. Kriszta szószólója szeretne lenni az önfejlesztésnek, hiszi, hogy a tanulás, önmagunk folyamatos fejlesztése a legrosszabb helyzetből is képes kihúzni minket. Több platformon szeretné hirdetni a pszichológia, a coaching, a lélektan, és a mentális egészség karbantartásának varázslatos erejét. Minden héten hétfő reggel olyan interjúalanyokkal készít interjút, akik inspirálnak, erőt adnak és motiválnak másokat. Mindezt sallangmentesen, nem csak a felszíntkapargatva, öniróniával, humorral fűszerezve! Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Rácz Dóra

Bárki, bármit mond, igenis angyalok léteznek!
Köztünk is.
És én találkoztam is egyel! :)
Kedvessége, nyitottsága, mérhetetlen nagy figyelmessége és sugárzó szépsége páratlan.
Ő Rácz Dóri, a Bókay Gyermekklinika futónagykövete. Az ilyen "csodaemberekért" is imádom a munkámat! 8 éves futó múltjával boldogan és elhivatottan állt be a futónagykövetek körébe. A Bókay Gyermekklinikán gyógyult kisfiával fut magukért és a klinikán gyógyuló gyermekekért!

Dóri és Nimród története megrendítő, páratlan és tiszteletreméltó. Ha tehetitek hallgassátok meg, mert az Ő történetük is erőt és nagy hitet tud adni sokunk számára.

Fogadjátok nagy szeretettel!

Kriszta

Az adást itt hallgathatod meg:

Leadfotó: Lélek Koffein

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!