Ez az anya otthagyta a munkáját, hogy lányával beutazhassa a világot - Nem azért, amire gondolsz

Ez az 43 éves anya otthagyta a munkáját azért, hogy lányával beutazhassa a világot. Hogy miért? Megdöbbentő a sztorija!

"Az élet túl rövid és értékes!"

Amikor a 43 éves Evie Farrell 42 éves életvidám barátnője meghalt rákban, rádöbbent, mennyire rövid és törékeny az élet. Éppen ezért úgy döntött, hogy a konyhafelújításra félretett összeget inkább élményekre költi. Fogta a kislányát és útra keltek, és azóta már 13 országban jártak Indonéziától kezdve Vietnámon át Franciaországig - és meg sem állnak. Terv nélkül, csak ketten.

"Az élet több, mint reggeltől estig egy íróasztal mögött ülni és pénzt költeni holmikra. Mi bejártuk egyetlen hátizsákkal a fél világot és soha nem cserélném vissza a régi életemért." - mondja Evie. Ha érdekelnek a mindennapjaik, az Instagram oldalukon tudod követni a kalandjaikat!

Ahogy ebben a cikkben is olvashattad, a barátnőm is dobta a karrierjét és a régi életét, hogy bejárja a világot. Úgy látszik egyre többen rákapnak az ízére. Te nekivágnál?

Egyébként ha belegondolsz, hogy is adhatnál át több tudást a gyermekednek, mint hogy megmutatod neki a világot. Nem semmi. Azt azért hozzá kell tenni, hogy a konyhára félretett pénze kb. 6 millió forint átszámolva...ebből azért már lehet utazgatni! ;)

A következő oldalon is vannak még képek!

Fotók: instagram.com

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.