Új őrület hódít a kisgyerekes apukák körében - Az nyer, aki a legtöbb müzlit pakolja a lurkó arcára

Új őrület hódít a kisgyerekes apukák körében: azon versengenek, hogy ki hány müzlidarabot tud a kisgyereke arcára tenni. Férfiak...

Apuci játszik

Mit tesz szerencsétlen férfi, ha egyedül marad a kisgyerekkel? Hát megpróbál akkor is szórakozni. Ehhez pedig mindenféle kreatív megoldást bevet. Az egyik legújabb őrületet egy friss apuka kezdte el, aki gondolta, milyen vicces lenne, ha rápakolna egy jópár cheerios darabkát az újszülött utódja arcára. Vajon hány darabot sikerül feltennie? Az eredmény közölte is a "Life of Dad" c. blogjában, ahol kihívás elé állította a többi apukát. Nem kellett több a versenyszellemű férfiaknak, többen is beszálltak hát a #CheeriChallenge kihívásba.

Több ezer kép érkezett. :D Nézd meg néhány apuka eredményét! :)

Te építenél kajahalmokat a gyerekre? Ha igen, gyerünk egy LIKE, és várom az eredményeket kommentben a cikk alatt! :)
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotók és Leadfotó: boredpanda.com

Oldalak

Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...