Az őszinte szeretet legszebb példája - Világkörüli útra vitte halálos beteg kutyáját ez a férfi

Nem hagyta magára rákos kutyáját ez a férfi, hanem elvitte egy utolsó óriási túrára, ami alatt kettesben bejárják egész Amerikát. Őszinte és tökéletes barátság ez köztük, de nézd meg a saját szemeddel. Megható videó, csak szólok.

Az utolsó nagy túra

Ha lenne egy labradornak utolsó kívánsága, szerintem a legtöbb egy szuper csavargásra menne el sok úszással és labdázással... és persze az egészet sok csont és jutifalat övezné. Ez adatott meg a csokibarna labradornak, Bellának, akinél 2015-ben csontrákot diagnosztizáltak. Emiatt le kellett amputálni a mellső lábát, de sajnos így is csak 3-6 hónapot adtak neki az orvosok.

Erre a szuperjófej gazdi úgy döntött, otthagyja a munkáját és útra kell a kutyussal, hogy kalandok között együtt töltsék Bella utolsó hónapjait. Ennek már 14 hónapja, és a túra szerencsére még nem ért véget. Azt hiszem, ez is bizonyítja, hogy a boldogság, vidámság, lelki felszabadultság mennyire sokat ad az életünkhöz. Meg is mentheti! Legyen akár ember, akár kutya.

Egy óriási LIKE-ot kérek szépen ennek a küzdő és boldog ráktúlélő kutyusnak!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Forrás: youtube.com Leadfotó: boredpanda.com

Oldalak

Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!
Egészség
Több komoly betegség kialakulásához is vezethet a használt sütőolaj újrafelhasználása, legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból.
Sztárok
Február elején derült ki, hogy rákkal kezelik a 75 éves brit uralkodót. Egyes bennfentes szerint Károly király betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény eddig gondolta.