A technológia olyan számunkra, mint a drog? - Brutálisan őszinte képek függőségünkről

Feje tetejére fordult a világ az elmúlt évtizedben, alapjaiban változtak meg az új generáció (Z) szokásai a régiekhez képest. Ezeket a megváltozott szokásokat rajzolta meg és figurázta ki ez a srác.

Ilyen világot élünk...

Aji Johnsson egy amerikai PhD hallgató, akinek a komoly munkája és tanulmányai mellett (rákgenetika) szüksége van egy kis kikapcsolódásra is. Ilyen lazításnak szánta ezeknek a plakátoknak a szerkesztését is, amelyek pár nap alatt szinte már bejárták az internet minden zugát. Tele vannak igazsággal, humorral, gúnnyal, éleslátással és piszkálódással. Az internet és az okoseszközök megjelenése amennyire kényelmesebbé teszi a világot, annyira el is idegenítheti is. Bár lehet, hogy csak arról van szó, hogy a mostani generáció már nem ismerkedik ennek a fajta kommunikációs és információs forrásnak a használatával, hanem már ismeri és kiismeri magát. Csak arra érdemes vigyázni, hogy ezek az eszközök valóban segítséget nyújtsanak, és eszközök maradjanak ahelyett, hogy elhatalmasodnak felettünk...mert benne van ez is a pakliban.

Reméljük, nem sértenek senkit a képek, fogadjátok egyszerűen csak úgy, mint egy humoros korrajz, amelynek célja a szórakoztatás.

Nézd meg a képeket a bejegyzéshez tartozó galériában, és ha tetszettek, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...