Ilyen, amikor nők és férfiak harcolnak egymás ellen - Videó

Milyen az, amikor nők és férfiak harcolnak egymással a saját módszereikkel, vagyis holmijaikkal? Nézd meg ebben a kacagtató videóban!

A végső harc

Ez a címe annak a reklámspotnak, amelyet a The Mail készített, és amiben a lapnak az a szerepe, hogy harmóniát teremtsen - ezt az eszközt ugyanis mindkét nem szívesen használja, vagyis olvassa. Jópofa látni, ahogy a tipikus női és pasis holmik hadrendben állnak! Például a táskák és a focilabdák, mint dobófegyverek, távirányítós autók, mint minitankok és így tovább. Nézd meg a videót, amelyben bizonyára te is megtalálod a saját fegyverarzenálodnak legalább egy darabját.

Ha tetszett a videó, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Videó; Leadfotó: youtube.com

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.