Önként változtatja magát szörnnyé ez a 16 éves lány - Fotók

Miért akarna egy csodaszép ausztrál fiatal lány egy szörnyetegre hasonlítani? Mindenesetre elég furcsa hobbit választott magának, de tehetséges benne, az biztos!

Csontok, bőr, vér, szörnyfogak

Lara 14 éves korában kezdett autodidakta módon megtanulni sminkelni, mert nagyon vonzotta a Karib-tenger kalózaiban és az X-men filmekben látott különleges karakterek. Éppen ezért felment a Youtube-ra, elment neves sminkmesterekhez, hogy kitanulja az alapokat, majd ő maga kezdett el kísérletezgetni különféle egyéb modifikációkkal a sminken kívül, mint plasztikelemek és zselés anyagok használata a testfestésben. Mára Lara azt hiszem, profivá tanulta magát, és még mindig csak 16 éves. Talán nemsokára nagy filmstúdiók menő filmjeiben szereplő színészek szörnykarakterén dolgozik majd.

Te mit szólsz hozzá? Ha szerinted is ügyes a csaj, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.