Szerelmes szimmetria, avagy így készítsd az ételt, ha párkapcsolatban élsz

Ha szerelmes az ember, mindent duplán lát és duplán tesz - például az ételek tálalása is kifejezheti a megkettőződésünket. És ebből milyen klassz fotók születnek! Nézd meg, hátha Te is kedvet kapsz egy kis szerelmi szimmetriához.

Szimmetrikus tálalás

Michael Zeet ihletet kapott a reggeli készítése közben, és azt vette észre, hogy élete párjának elemózsiáját a sajátjával harmóniában készíti el és tálalja fel. Gondolta, ezt a látványt fotókon is megörökíti, olyan kellemes a szemnek. Innen üzenem a páromnak - ha olvassa ezt a bejegyzést -, hogy nyugodtan bármelyiket kiválaszthatja a holnapi reggelihez, értékelni fogom. :)

Ha kíváncsi vagy még további képekre, keresd őket az Instagramon: #symmetrybreakfast, valamint dobj egy LIKE-ot ennek a cikknek is!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Lifestyle
Ha eddig úgy gondoltad, hogy csak a "későn érek haza, dolgozom", vagy épp a "barátokkal leszek egész este" duma a leggyakoribb azoknál, akik megcsalják párjukat, házastársukat, akkor tévedtél.