Hallottál már a PET palackból készült vázáról? Imádni fogod, olyan hasznos és dizájnos

Ugye te is raktál már virágot műanyag palackba, amikor éppen nem volt más eszköz a közelben? Na, lehet ezt még fokozni! Itt vannak a kinyomtatott dizájnervázák, amelyekkel második esélyt adnak a PET palackoknak. Nagyon trendi és hasznos!

A második esély

Libero Rutilonak nagyon jó ötlete támadt. Mi lenne, ha új életet adna a káros PET palackoknak - egy váza képében? A 3D nyomtató technológiának köszönhetően meg is valósította ezt az elképzelését. Az én lakásomban lenne hely egy ilyen dizájnos és nem utolsó sorban ÖKO darabnak. Nézd meg a galériát!

Ha te is elfogadnál egy ilyen vázát, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...
Sztárok
Bradley Cooper ma már óriási hírnevet tudhat magáénak szerte a világon, de gondoltad volna, hogy karrierje kezdetén még hazugságokhoz is folyamodott, hogy megkaphasson egy szerepet? Méghozzá nem is...