Karácsony vintage stílusban - Így idézd meg a vidéki otthon atmoszféráját

A vintage stílus karácsonykor is ontja magából a nosztalgikus hangulatot. Én például beleszerettem ebbe a karácsonyi szobának a hangulatába, mert gyermekkori emlékeket idéz a nagymamám falusi házából.

Karácsonyi tisztaszoba

Ha van falun élő idősebb rokonod (nem az elvárosiasodott, netező nagyikra gondolok a felújított vidéki házban), biztosan neki is van tisztaszobája. Vagy nyárikonyhája. Az én nagymamámnak is volt, ami mindig fényárban úszott a hatalmas ablakok miatt, és éppen ezért csodaszépek voltak az ott telelő növények. Itt volt felállítva a karácsonyfa is, a maga puritán (ma már minimál), mégis szerethető ünnepi módján. Békebeli díszek, kellemes egyszerűség, szívmelengető hangulat. 

Nekem ez a karácsonyi érzés jutott eszembe ezekről a képekről, amelyeken a francia vintage stílus módjára berendezett szoba vidéki hangulata jelenik meg. Nézd meg őket a galériában!

Ha neked is tetszik a képek hangulata, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést!

Fotó; Leadfotó: dreamywhites.blogspot.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.