Nem mindenki az, akinek látszik - Te milyen maszkot viselsz?

Mindenkinek van rosszabb napja, amikor morcosabb, mint általában. De vannak olyanok, akik mindig azok. Utáljuk őket? Sajnos igen, pedig nem tudhatjuk, milyenek valójában. Lehet, hogy csak egy maszkot viselnek, mint sokan mások. Például mi.

...és ami mögötte van

Jim Benton képregényének egyik részlete nagyon jól mutatja, hogy az az ábrázat, amit egész nap viselünk (tisztelet a boldog kivételnek), nem biztos, hogy a valódi arcunkat mutatja. Te hogy vagy vele, ismerős a helyzet? Talán a te eszköztáradban is van valamilyen maszk?

Ha te is viseltél már maszkot, bátran valld be egy LIKE-kal!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó: boredpanda.com; Leadfotó: richlymiddleclass.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Bár a korral járó változásokat olykor nehéz lehet elfogadni, sokszor valójában ebben rejlik a kulcs, ami a fiatalos, sugárzó külső megjelenéshez vezet.
Egészség
Talán sosem gondoltad volna, de bőrünk bizony rengeteget elárul egészségügyi állapotunkról, olyannyira, hogy egy bőrgyógyász már ránézésre is meg tudja állapítani, ha valamilyen komolyabb...
Lifestyle
Vannak bizonyos élelmiszerek, amiket a kiegyensúlyozott táplálkozás részeként nagyon is érdemes beépíteni az étrendbe, különösen azoknak, akiknek hosszú időn át rossz a hangulata.