Natúr díszek saját kezűleg - Egyszerű, mégis elegáns apróságok a lakásodba

Ha szereted a natúr dekorcuccokat és a karácsonyi készülődés is ennek jegyében telik, akkor ezeket a díszeket nagyon szívesen fogod elkészíteni!

Festett fatörzs

Ehhez a hangulatos díszhez nincs is másra szükséged, mint fa alapanyagra és vízfestékre....no meg persze egy kis kézügyességre! Oké, valamiféle fúró is elkél, hogy a fába bele tudd fűzni a fonalat, amivel felakaszthatod a kész díszt. Szerintem egy ilyen dekortárgy vagy ajándék készítése tutira ünnepi hangulatba öltözteti a lelked. Nekem egyébként az ilyen Do-It-Yourself ünnepi cuccokról az adventi készülődős kézműves foglalkozások jutnak eszembe, amelyekre gyermekként sokszor jártam.

Ha nincs kedved egyedül nekiállni a dísz elkészítéséhez, fogd be egyik barátnődet vagy készítsétek együtt a gyerkőccel, nagyon klassz program kerekedhet belőle. Tekintsd meg a galériát némi inspirációért!

Ha megpróbálkoznál egy ilyen dísz elkészítésével, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
A szókimondó stílusáról ismert magyar híresség most az elmúlt évtizedek egyik legnépszerűbb magyar tévésorozatát pécézte ki magának.
Utazás
Ha imádod a hamisítatlan mediterrán hangulatot, az autentikus természeti környezetet, a történelmet és a tengerpartot, akkor számodra gyerekjáték lesz a megfejtés!
Lifestyle
Sokan nem is tudják, de egy ártalmatlannak tűnő szokással gyakorlatilag megágyaznak a penésznek a fürdőszobában - ha te is gyakran elköveted ezt a hibát, akkor itt az ideje, hogy változtass a bevett...