Ilyen mesekönyv kellene minden gyereknek - Különleges módon tanít, ráadásul szórakoztat is

Ez a kreatív könyv ébren tartja a gyermekek figyelmét, miközben nagyon tanulságos, hiszen az állatok helyes tartására tanít. Az elefánt természetes közege ugyanis nem a cirkusz. Nézd meg a videót!

Popup fabula

Az egyik lapon még az elefánt a porondon áll, majd amikor a gyermekkéz átforgatja a vinyl lapot, máris a szavannán futkorászik. Vagy a szarvas sem trófeának való, így a gyerkőcnek kell segíteni az erdőbe juttatni a még nem kitömött állatot. Az állatok, vagyis teljes egészében a környezetünk védelmét nem lehet elég korán elkezdeni megtanítani a gyerekeknek, ráadásul így egy kicsit fesztelenebb, aranyosabb formában tehetjük. Persze beszélhetünk nekik bármit, és lapozgathatnak cuki mesekönyveket a témáról, mégis a mi példánkból fognak legtöbbet tanulni. Szóval ez a mesekönyv, vagyis a tartalma nekünk is szól. :)

Ha tetszett, LIKE!
Olvass bele a tegnapi bejegyzésbe is!

Forrás: youtube.com

Oldalak

Egészség
Brit tudósok megállapították, hogy egy szemlátomást "hétköznapi", sok idősebb embernél előforduló tünet jelezheti előre az Alzheimer-kórt.
Lifestyle
Ha szeretsz étteremben enni és kedveled a gourmet fogásokat, akkor biztosan jártál már olyan helyen, ahol a luxuskörülmények közt felszolgált ételek egészen aprócskák voltak. Nos, ennek is megvan az...
Sztárok
Volt idő, amikor az Oscar-díjas színésznő előre rettegett a csókjelenetektől. Hathaway friss interjújában egy több évtizedes kulisszatitokba avatta be a közönséget.