Amikor a megérzésed figyelmeztet

Érdemes figyelni a megérzésekre még akkor is, ha kockázatosnak tűnnek, mert nem véletlenül súgunk magunknak valahonnan. Te hiszel a megérzésedben, figyelsz rájuk?

Minden egy megérzéssel kezdődik

Általában már egyből tudjuk egy adott dologról, hogy azzal kapcsolatban valójában mit gondolunk, vagy hogyan kellene cselekednünk. Ez akkor is igaz, ha nem veszünk róla tudomást és inkább a logikus érvekkel elnyomjuk az intuíciónkat. 
Tudod, hogy mi az az élethelyzet, ahol szinte mindenki figyeli a megérzéseit? A kreatív alkotásnál. Hiszen ez a folyamat egy jobb agyféltekés dolog, és ilyenkor szabadon áramolhat minden, ami a gondolatainkon át az érzéseinkből fakad.  
Te mikor hallgatsz a megérzéseidre?

Ha tetszett a bejegyzés, akkor nyomj egy LIKE-ot, vagy oszd meg mással is! A tegnapi gondolatébresztőt ide kattintva olvashatod el.

Fotó:shutterstock.com

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.