Ez a legvagányabb útvesztő, amit valaha láttunk - Videó

Ez az összeeszkábált útvesztő olyan cselesen van megcsinálva, hogy minden kör tartogat valami fordulatot a mágnesgolyó számára. Jópofa.

Mágnes útvesztő

Ez a folyamat engem egy gyerekkori játékra emlékeztet, ami még DOS alatt futott, és igen, én még játszottam DOS-os játékkal, atttyaéég, tudom. A játékban különböző méretű labdáknak kellett különféle eszközökkel egy pályát kialakítani és elérni, hogy a labda végighaladva a pályán eljusson a célba. Itt is ez a helyzet, ám ez egy nagyon hosszú pálya, amelyen érdekes módon halad végig a pici mágnesgolyó.

Nézd meg a videót!

Ha tetszett, vagy te is emlékszel arra a DOS-os játékra, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás: youtube.com; Leadkép: veriditas.org

Oldalak

Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...