Egy ló is tud úgy pancsolni, mint egy gyerek? Imádni való ez a videó!

Nem is sejtenéd, hogy egy ló mit művel, amikor felfedezi, milyen klassz a kis felfújhatós medencében pacsálni! Mint egy izgatott kisgyerek, úgy viselkedik! Azonnal lovat akarok! :)

pancsoLÓ

Bocs... Ezt a szöveget nem hagyhattam ki! :D

Először még csak óvatosan az egyik lábbal, majd a másik pata is landol a pancsáldában. Majd egy kis pocakfrissítő nyargalás és hupp, bele az egész ló a medencébe. Ezt látnod kell, hogy milyen hihetetlen izgalom és jókedv árad a lóból, amikor elkezd pancsolni! Muszáj megnézned a videót! Anyaaaa, lovat akarok és felfújhatós medencét! :D

Ha szerinted is aranyos volt, nyomj egy LIKE-ot ennek a gyermeklelkű lónak!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Forrás: youtube.com

Oldalak

Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...