Mi jár a kutyám fejében?

Akinek van kutyája, bizonyára pontosan átérzi azt, hogy mennyi cserfesség, játékosság, gondoskodásivágy és önzetlen szeretet van egy kutyusban. Az én kutyám is gyermeki csibészességgel kenyérre kenve manipulál minket. Mit ne mondjak, széles a "kutyatárháza"... 

Kutyatárház

​Ha az én kutyámról mesélek, aki egy "kajlamanófülű"  fekete labrador egy kis cuki mellénykével (mivel anyuci zsemle, apuci fekete labi), biztos van olyan momentum, amiben egyezik a tiéddel.

Hogy általában mi jár a fejében? Na lássuk.

Újságosfiú 

Felhozza az újságot és nyálasan lerakja a jutifalatos tálkához. 
„Oké, megdolgoztam érte, most már Te jössz, adjál nasit! Kettőt!”

Pacsikirályfi

Pacsira emelgeti az egyik, aztán a másik, majd folyamatosan mindegyik lábát repetáért.  „Kérek szépen még még még még…”

Simimánia

Ha már egy ideje nem foglalkozol vele, leül veled szemben és néz. Amíg rá nem nézel. Miután a szemkontaktus megvan, elkezd piszkálni a lábával, majd a fejével, majd jönnek a pacsik és a nyálas fülpuszik. „Simiiiizzz! Lécccciiii!” Ha kibírod még tétlenül pár percig, odafurakodik az öledbe és nem hagy békén, amíg nem simogatod. Aztán pedig nem engedi abbahagyni.

Vidra-effektus

Imád úszni, olyan mit egy kis vidra. És tuti, hogy amikor kijön a vízből a lábamnál rázza ki a bundájából a vizet, miközben párszor át is gyalogol rajta a sáros tappancsával, majd belém törli a kis pofáját..
„Jajj, de jól esett... gazdi, gazdi, ne fuss arrébb, jövök, csak szárítkozom közben!"”

További kutya-gondolatok a következő oldalon.

Oldalak

Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!
Egészség
Több komoly betegség kialakulásához is vezethet a használt sütőolaj újrafelhasználása, legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból.
Sztárok
Február elején derült ki, hogy rákkal kezelik a 75 éves brit uralkodót. Egyes bennfentes szerint Károly király betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény eddig gondolta.