Kreatív polc csak két "hozzávalóból" - Pillanatok alatt összerakhatod

Ha valami kreatívat szeretnél az otthonodba, irodádba, akkor ne csak a boltokban nézz körül, hanem meríts ihletet mások megoldásaiból. Én is ezt tettem - íme, a végeredmény!

Kreatív polc

Nem kell hozzá sok minden és igazán egyedi holmikkal gazdagodhatsz. Mint például egy ilyen polccal, amit pár napja csináltam a home office-omban.

Csak bőr és fa

Igazából annyi csak a titka, hogy vágatsz megfelelő hosszúságú és szélességű bőrszalagot, és egy cipésszel ringliket rakatsz a végére, hogy be tudd akasztani. Valamint vágatsz egy szimpatikus méretű fadeszkát, vagy készen veszel polcot. Én vágattam, hogy passzoljon az asztal lábához.

2 pillanat

Ha megvan a bőrszíj és a polc, igazából csak be kell akasztanod a szíjat a falba fúrt szögre vagy más akasztóra és belehelyezni a szíjak közé a polcot. Már pakolhatod is rá a cuccaidat. Én imádom! Tervezek egy másikat is feltenni a hálóba, de azt jóval hosszabb, ám vékonyabb szíjakra, hogy még érdekesebb legyen a végeredmény.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!
Nézz bele a tegnapi gondolatba is!

Fotók: Szlafkai Éva

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.