10 kreatív ötlet, hogy mit kezdj a megunt farmereddel

Meguntad, netán kihíztad, vagyis "hoppábocsánat" kifogytad a farmerod? Akkor se selejtezd ki, hanem készíts belőle klassz holmikat! Például ilyeneket, nézd!

Let's jeans!

A farmer örök, soha nem fog kimenni a divatból, szóval biztosan a te szekrényedben is lapul egy, még akkor is, ha nem használod. Íme, 10 jópofa ötlet, hogyan hasznosíthatod újra a kiselejtezésre szánt darabokat. Nyugi, nem kell hozzá extra eszköz, csak ami egy női táskában vagy varródobozban helyet kaphat. Nézd meg a galériát az ötletekért!

Ha neked is bejött valamelyik ötlet, LIKE-ot kérek!
Nézd meg a tegnapi bejegyzést is!

Fotók; Leadfotó: notedlist.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.