Videó: a 65 éves Jean-Claude Van Damme még mindig úgy tekeri a csípőjét, mint régen

Igaz, hogy eljárt felette az idő, de ha kell, ugyanúgy be tudja magát dobni a táncparketten, mint a 30 évvel ezelőtti Kickboxerben. Emlékszel rá?

Tekerd Jean!

Ki ne emlékezne Van Damme spárgájára a Kickboxerben? De ugyanilyen kultikus az a csípőmozgás, amely ugyanebben a filmben történik a lányok, asszonyok legnagyobb örömére. Van ebből egy népszerű paródia a "Csípőjét meg a járását" nótára, de a viccet félretéve, hiába telt el közel 30 év, a vén nőcsábász a mai napig őrzi a ritmust a végtagjaiban, és mindezt egy TV-showban bizonyítja. Nézd csak!

Oszd meg másokkal is!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás és Leadfotó: youtube.com

Oldalak

Sztárok
Krisztusi korba lépett hazánk egyik leghíresebb koncertzenekara, akiket a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján kérdeztünk az évek óta töretlen népszerűségük titkáról és közelgő terveikről.
Lifestyle
Az anyaság csodálatos utazás, amelyről a közbeszédben az elmúlt évtizedekben szinte csak pozitív véleményt illett megfogalmazni. Szerencsére ma már nem így van; beszélhetünk és kell is beszélnünk...
Lifestyle
Van egy három összetevős házi csodaszer, amely segítségével örökre búcsút inthetsz a konyhádban ólálkodó muslicáktól és legyektől.