Ilyen zseniálisan oldják meg a bicikliparkolást Japánban

Aki Japánban szeretné leparkolni a kerékpárját, annak egyáltalán nem kell félnie, hogy nemsokára vagy a bicónak vagy a kerekeinek találja hűlt helyét. Hogy miért? Mert van egy profi módszerük! Nézd meg a videót!

Kerékpár mélygarázs

Bizonyám. Már nem csak az autónkat parkolhatjuk a biztonságos mélygarázsba, hanem a kerékpárunkat is. Nem kell attól tartani, hogy le lesz feszítve róla a kerék, miközben valaki próbálja elcsenni. Egyáltalán nem hagyjuk szívesen magára a bicókat az utcán, főleg azért, mert egyre több ember szerez be nagyon drága bicikliket. A Japánban ezt a stresszt high-tech módszerrel oldották fel. Fogod a bicót, beállítod egy miniliftnek tűnő szerkezet elé, bepötyögöd a dolgokat a kijelzőn, és a masina máris automatikusan leliftezteti a föld alatti szintén high-tech tárolóba. Amikor pedig végeztél a dolgoddal, ugyanúgy hívod elő. Szuper megoldás!

Nyomj egy lájkot, ha Magyarországon is jó lenne egy ilyen rendszer!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás: youtube.com; Leadfotó: daylimotion.com

Oldalak

Egészség
Ha te is gyakran érzel kellemetlen ízt a szádban, az akár egy komoly betegségre is utalhat, nem csupán a rossz szájhigiéniára.
Sztárok
Krausz Gábor és Tóth Gabi fontos szerepet kapott ezen a listán, amin idén valószínűleg Mikes Anna is előkelő helyen fog szerepelni. Zakatolt a bulvár, és az embereket nagyon lekötötte a sztárséf és...
Sztárok
A gyönyörű Cameron Diaz és nővére, Chimene Diaz akár ikrek is lehetnének. Ugyanakkor a híres színésznő testvére teljesen hétköznapi foglalkozást választott magának.