Íme, egy múzeum azoknak, akik utálják a múzeumokat

Utálod az unalmas múzeumokat, amelyek tele vannak a szokásos festményekkel, szobrokkal, tárgyakkal? Akkor van egy jó hírem, mert megtaláltam azt a múzeumot, amit még te is imádnál, mert annyira érdekes és sokszínű. Nézd meg a videót!

Cooper Hewitt, a csodák múzeuma

Igen, hívhatjuk csodáknak vagy érdekességeknek, vagy bárminek. Nem is kell megneveznünk, mert olyan sokrétű. Vannak is különleges bútorok, amiket kisajátíthatsz, a jövőbe is beillő technológiai újítások, amiket kipróbálhatsz, valamint olyan kiállítási izék - ez a legjobb szó -, ami nem is tudod, hogy micsoda, de nagyon passzolnak.

Nézd meg a videót!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!
Nézz bele a tegnapi bejegyzésbe is!

Forrás: youtube.com; Leadfotó: observer.com

Oldalak

Sztárok
Ma a DJ és producer világsztár, Kygo bejelentette 2024-es világkörüli turnéjának észak-amerikai és európai állomásait. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között...
Lifestyle
A bűnözők magánszemélyeket próbálnak meg rávenni arra, hogy egy „MNB által támogatott” víruskezelő programot töltsenek le.
Egészség
Bár sokan egyből kidobják a banán héját, miután megették a gyümölcsöt, rosszul teszik, ugyanis sokféleképpen felhasználhatjuk a banán külsejét - még a bőrünkkel is csodát tehet.