Így készíts zokniból tündéri hóembert - Videó

Hinnéd, hogy rengeteg mindent lehet csinálni egy zokniból? Többek között ilyen tündéri hóembert is, ami igazán dizájnos DIY darabja lehet a közelgő téli dekorációdnak. Nézd meg a videót, hogyan készül!

Hózokni

A napokban akadtam erre a "Csináld magad" (DIY) videóra és rögtön lementettem a Pinterest falamra, hogy készítek én is egyet. Azt hiszem, nem is fehér zokniból készül majd a teste, hanem valamelyik karácsonyi mintásomból, amikkel az anyukám örvendeztet meg minden évben mikuláskor...vagyis persze a Télapó hozza. Hát igen, mindegy, mennyi idős vagy, az anyukádnak mindig gyerek maradsz, így a Télapó is érkezik minden évben és általában jópofa norvégmintás zoknikkal. :)

Nagyon egyszerű ám elkészíteni és nem kell hozzá más, mint egy zokni, cérna, olló, rízs és néhány dekorációs cucc (gomb, egyéb anyagok stb.). Nézd meg a videót, hátha neked is kedved támad készíteni egy ilyen cuki hózoknit. :)

Ne feledd a LIKE-ot, ha tetszett!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Leadfotó; Videó: YouTube.com

Oldalak

Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...
Fashion&Beauty
A különféle izgalmas ruhatrendek mellett idén természetesen a figyelemre méltó cipőkből sem lesz hiány.