Így csempészd be az őszt ízlésesen a lakásodba

Az őszi hangulat nemcsak a természetben jelent meg, hanem a DIY dekoratőrök is szorgoskodnak már. Nézd meg, miként tudod Te is becsempészni az otthonodba az évszak feelingjét!

Itt van az ősz, itt van újra...

...és szép, mint mindig, de csak bentről a jó melegből. :) Bár ilyenkor hiába van hűvös, borús, esős idő, egy jól kifogott, fáradt napsütéses napon isteni szép a természetben kirándulni. A pirosas-barnás-narancssárga színek feltöltenek, meleget varázsolnak a lelkünkbe és ha szeretnénk, az otthonunkba is be tudjuk ezt a hangulatot csempészni. Persze nem mindegy, hogy az összhatás gagyi lesz vagy stílusos. Hogy a kaotikus végeredményt elkerüld, nézegess a bejegyzéshez tartozó galériában igényes dekorációs ötleteket!

Ha tetszettek, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: thehappyhousie.portch.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.