Így buliztak a hippi csajok Woodstockban 50 éve

Ezek az elképesztő életérzést árasztó képek mintha nem is a '60-as években készültek volna, hanem napjainkban, megspékelve egy kis Instagram effekttel. De nézd meg a saját szemeddel, hogyan buliztak hippi anyáink/nagyanyáink.Talán még bevállalósabban, mint a mai fiatalok.

Woodstock, a hippi zenemennyország

Ami ma egyértelmű, hétköznapi és megszokott, az a szabadság anno Woodstockot jelentette az akkori ifjúságnak. Éltek is rendesen a zenei kánaán lehetőségeivel, de gondolom, nem kell bemutatni a hippikorszakot. Ezeken a képeken megelevenedik egy híres, letűnt korszak, a semmihez sem hasonlítható és magával ragadó hangulatával, életérzésével.

Ami a divatot illeti, az az igazság, hogy sem a csajok, sem a pasik nem különböztek a napjaink zenei fesztiváljain tomboló fiataloktól. Ugyanaz a stílus, kiegészítők, ugyanaz a haj- és szakállviselet, ráadásul a megsárgult képek is csak utólagos Insta effektnek tűnnek. És persze a bevállalós ledérség sem a mai kor találmánya... sőt! :) Szupernosztalgikus képek, következnek, amivel te is visszacsöppenhetsz egy kicsit a múltba.

Ha tetszettek a képek, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotók; Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
Manapság már szinte minden háztartásban megtalálható a kompakt légkeveréses sütő, sokan azonban elkövetnek vele egy komoly hibát, amely az egészségre is káros lehet.
Sztárok
Károly egykori asszisztense szerint Nagy-Britannia egykori leggyűlöltebb nőjéből nemcsak hogy királyné lett, de még egy olyan dologra is sikerült szert tennie az utóbbi időben, amiről azt gondolta,...
Lifestyle
Az Oroszlán izgalmas híreket hall egy női ismerősétől. Napi horoszkóp!