A könyvmolyok álma! Ez a legtökéletesebb hely, ahol valaha is olvashatsz - Fotók

Megtaláltuk a tökéletes olvasóhelyet, amely leginkább egy álomba illik. Kint erdei hóesés, bent kandallómeleg és óriási ablak, amelyben kényelmesen csodálhatod a természetet, miközben elmerülsz a jobbnál jobb könyvekben. Nézd meg a képeket!

Olvasózug az erdőben

Hallottál már a Hemmelig Rom-ról? Ez a norvég "titkos helynek" a megfelelője. Az amerikai Studio Padron készített egy 200 négyzetméteres fekete kabint tölgyfából egy New York állami erdő közepén, benne ággyal, fotellel, fabútorokkal és egy minikönyvtárral, valamint csodás kilátással a természetbe.

Ki vonulna el ide pár nap erejéig?

Könytár az erdőben

Természetközeli kuckó

Ha tetszett, oszd meg mással is!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotók: boredpanda.com

Oldalak

Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.