Hogyan lehet túlélni a hajnövesztést?

Röviden és tömören: sehogy. Ha mégis, akkor ehhez kötélidegek kellenek. Te hogy vagy ezzel? Végig éltél már egy hajnövesztést?

A szomszéd kertje...

Sehogy sem jó, ugye? Nőböl vagyunk. Ha göndör a hajad, akkor egyeneset akarsz, ha egyenes, akkor hullámosat, ha szőke vékonyszálú, akkor barna dúsat szeretnél, ha hosszú, akkor rövidet, ha rövid, akkor hosszút. Hát én most éppen hosszút. Fél éve pedig a fenékig érő hajamból akartam pár centis rövidet. Jó is volt, szerettem, nagyon vagány hajat kreáltak nekem.

De ennyi volt, már el is kezdtem növeszteni. Ott tartok, hogy éppen csak ránőtt a fülemre hátul pedig van egy "cickafarkam" (x??!*gr). Utálom. Sehogy sem jó. Ideje fazont vágatni, de akkor megint kicsit rövidebb lesz, áh!

Ha nőből vagy, biztosan érzed, min megyek keresztül. :)

Ha Te is megélted már ezt, és tudod, milyen nehéz, kérlek bíztass egy LIKE-kal. :D
Ezt is ajánljuk: Ezért nem híznak el a francia nők

Fotó: huffingtonpost.com

Oldalak

Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.