Így lehelj új életet a fürdőszobádba! Az 5 legjobb és legolcsóbb trükk

Nem kell az egész fürdőszobát átépítened, elég csupán néhány dolgot megváltoztatni, hogy stílusosabbá varázsold, megújítsd. Nézzük az 5 legjobb ötletet!

1. Kép a falon

Egy stílusos és hangsúlyos szöveggel a falon máris más az atmoszféra. Boltban is vehetsz ilyen képet, vagy készíthetsz saját magad is.

2. Vintage cucc

Legyen szó egy használt, létráról vagy vödörről, néhány vintage hangulatot árasztó falusi holmi újragondolásával átalakíthatod a fürdőszobád jellegét. Javaslom a bolhapiacokat, vagy a nagyi padlását!

3. Virágcsokor

Egy friss virágcsokor a fürdőben is jól mutat, persze csak ha van természetes fény. Ha nincs, akkor stílusosan élethű műcsokrokat is lehet kapni.

A következő oldalon is vannak még ötletek!

Fotók: pinterest.com

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...