Ezt műveli magával a nő a 21. században - Elszomorító!

Nők milliói elégedetlenek a testükkel (életükkel) és hajszolják a tökéletesség illúzióját, míg végül megszületik a szupervénusz. Sokkoló videó!

Szupervénusz

Ez a címe annak a francia animációnak, amely lecsupaszítja a női testet és tankönyvi példával mutatja be, mit művelnek magukkal a nők napjainkban. Amikor a tökéletes smink, a karcsúság, barna bőr és a még nagyobb mell az elégedettség fokmérője. Vagyis a látszat-elégedettségé, mert megalomán módon ez sem lesz elég jó, még jobb test (élet) kell. Hihetetlen egyszerű, mégis kreatív módszert választott Frederic Doazan a téma megmutatására. Nézd meg a videót!

Aki nem elégedett a testével, annak önbizalma sincs - klikk tovább, mutatjuk, mely praktikákkal lehetsz magabiztosabb!

Videó: youtube.com

Oldalak

Sztárok
Erzsébet királynő nem sokkal 2022 szeptemberében bekövetkezett halála előtt találkozott utoljára Harry két gyermekével, akiket unokájának bizony véleményezett is.
Sztárok
Horváth Lajos Ottó a Petőfi filmben is nagy szerepet vállalt be, és most kiderült az is, hogy mi lesz a sorsa A mi kis falunk című RTL-es sorozatban.
Sztárok
Ryan Gosling és Eva Mendes gyermekei nagyon aranyosak: Esmaralda, valamint Amada rengeteg nőttek az elmúlt években, ráadásul napról napra egyre szebbek.