Ezt műveli magával a nő a 21. században - Elszomorító!

Nők milliói elégedetlenek a testükkel (életükkel) és hajszolják a tökéletesség illúzióját, míg végül megszületik a szupervénusz. Sokkoló videó!

Szupervénusz

Ez a címe annak a francia animációnak, amely lecsupaszítja a női testet és tankönyvi példával mutatja be, mit művelnek magukkal a nők napjainkban. Amikor a tökéletes smink, a karcsúság, barna bőr és a még nagyobb mell az elégedettség fokmérője. Vagyis a látszat-elégedettségé, mert megalomán módon ez sem lesz elég jó, még jobb test (élet) kell. Hihetetlen egyszerű, mégis kreatív módszert választott Frederic Doazan a téma megmutatására. Nézd meg a videót!

Aki nem elégedett a testével, annak önbizalma sincs - klikk tovább, mutatjuk, mely praktikákkal lehetsz magabiztosabb!

Videó: youtube.com

Oldalak

Lifestyle
A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk...
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...