Így mutat a pasikon az esküvői ruha

Gondoltad volna, hogy ilyen nevetségesen mutat egy fickón az a bizonyos ruha? A nők nagy napjának egyik legfontosabb kellékéről van szó, és igen, ezek a srácok felvettek egy-egy menyasszonyi ruhát. Vigyázat, veszélyesen vicces videó!

A négy menylegény

Van négy humor Herold, akik kipróbálnak különböző dolgokat és mindezt videóra is veszik. Jelen esetben esküvői ruha felpróbálásról van szó és a végeredmény röhejes. Ráadásul mint ahogy a való életben is lenni szokott, a próbát kikérdezés és tanácsadás előzi meg, ahol felmérik, mit szeretnek a srácok. Hatalmas! :) Ha nem tudsz angolul, vagy nem akarod bekapcsolni a hangszórót sebaj, ez esetben tekerj a videó végére és nézd meg az eredményt. Te igent mondanál ezeknek a bájos menylegényeknek?

Ha tetszett a videó, LIKEold! ;)

Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás: youtube.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.