Egyedül nyaralni - Te bevállalnád?

Te voltál már egyedül nyaralni vagy egyedül egy másik városban, országban barangolni? Azt mondják, hogy erre azok képesek, akik rendben vannak önmagukkal, vagy éppen rendben akarnak lenni...

Na persze, majd pont egyedül…

Bár végülis miért kellene többed magunkkal menni nyaralni? Elég evidens alapfeltevést kérdőjelez meg, éppen ezért furcsa ez a kérdés. Nyilván persze társasági lények vagyunk, meg akarjuk osztani az élményeinket és csapatban magabiztosabbnak, védettebbnek érezzük magunkat. És persze nem olyan hülyének, akinek nincsenek barátai, szerettei, akik elmennének vele, hogy szerencsétlennek ne egyedül kelljen mennie.

Mért lenne jó egyedül nyaralni?

Talán az eltávolódás problémamegoldó képessége miatt. A senkihez sem alkalmazkodás miatt. Az önmagad (újboli) felfedezése miatt. A valódi feltöltődés miatt. A másoktól való függőség legyőzése miatt. A kedvenc könyveid zavartalan elolvasása miatt. Magad miatt. 
Szerinted?

Láttad az Ízek, imák, szerelmek c. filmet (vagy olvastad a könyvet)? Érdemes megnézni, elolvasni, mert mindkettő klassz! ;)

Ha Te bevállanád egyedül, nyomj egy LIKE-ot vagy oszd olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó: aceshowbiz.com

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.